Carpete moderne cu stil si personalitate

Alegerea unor carpete moderne sau in caz contrar a unor modele clasice sau traditionale romanesti, nu tine neaparat de stilul ce caracterizeaza ambientul. Intr-un magazin de covoare, achizitiile clientilor depind mai degraba de gusturile personale, de simtul fiecaruia si de inspiratia pe care clientul o are pentru amenajarea locuintei.
Cu toate ca la prima vedere nu pare, chiar si stilurile opuse reusesc sa transforme o incapere intr-un spatiu unic, personal si nu in ultimul rand cu personalitate. Spre exemplu, cine ar spune ca o mobila de sufragerie moderna poate fi completata de un set de covoare oltenesti, lucrate manual? Sau ca mobilierul banal din camera matrimoniala, imbinat cu un covor si carpete dormitor moderne, capata un aer stilat, in tendinte?

 

covoras albastru tesut fabricat in India

 

 

Adevarul este ca una sau mai multe carpete moderne pot umple orice tip de spatii, indiferent de modestia sau de rafinamentul cu care sunt deja decorate. Iar rezultatele obtinute pot concura oricand cu creatiile designer-ilor de interior
Carpete moderne sau clasice? Pe care sa le alegeti?
Intre carpetele moderne si cele clasice, diferentele sunt mai mult decat evidente si nu se bazeaza doar pe preturile care in ultima vreme au devenit aproape similare. Totusi, variantele moderne, asa cum o dovedesc si modelele expuse in acest magazin covoare, sunt ceva mai economice si mai accesibile publicului larg.
Insa daca alegeti calitatea unor carpete de dormitor lucrate manual, veti avea parte mai degraba de o investitie si nu numai de o banala piesa de decor.
Atata timp cat exista dubii intre posibilitatile pe care le aveti, va mai puteti ghida in functie de caracterul practic. Privite din acest punct de vedere, indiferent de model, carpetele moderne raman cele mai conveniente. De ce? Spre exemplu, un set de carpete dormitor moderne, confectionate din fibre naturale sau sintetice, pot fi manipulate mai usor si chiar intretinute fara prea multe batai de cap.
Totodata, optand pentru carpete moderne, variantele de design ce caracterizeaza modelele noastre, acopera o gama mai diversificata de gusturi personale si de stiluri. De la desenele fanteziste, pana la cele geometrice, de la covoare, mochete si covorase uni, pana la cele cu motive florale, imaginatia producatorilor nu are limite.

Carpete moderne. Rolul lor in amenajarea casei
Carpete in dormitor, mochete in sufragerie, carpete moderne, clasice, vintage sau in stil antic? Variantele propuse de acest magazin covoare acopera aproape orice exigenta, stil, personalitate si necesitate. Rolul acestor accesorii ?must have? in amenajarea locuintei este mai mult decat un moft.
Carpetele moderne si nu doar ele, pozitionate pe pardoseala casei reprezinta mai mult decat un element pretios ce reuseste sa dea o valoare estetica incaperii. Asezarea lor pe parchet, marmura sau gresie, poate fi interpretata drept o modalitate de a crea noi stiluri, de a da nastere unor combinatii interesante de culoare si modele.
Incadrarea unui set de carpete moderne in dormitor sau chiar in baie, are ca rezultat pe de o parte, umplerea spatiilor goale, ce nu pot fi acoperite cu alt tip de decor. Pe de alta parte, modelele prezente in acest magazin covoare contribuie la echilibrarea ambientelor, mai exact la imbogatirea stilurilor deja existente si la crearea unor spatii cu adevarat unice si personale.

Carpete moderne. Recomandari
Secretul combinatiilor reusite dintre elementele de decor este ca fiecare dintre carpetele moderne expuse in vitrina acestui magazin covoare sa fie combinate cu pardoseala, cu mobilierul, cu zugraveala si cu celelalte piese de mobilier sau accesorii ce accesorizeaza o anumita incapere. Culorile, liniile si modelele trebuie sa mearga mana-n mana, fara sa dea senzatia de a fi conceput un spatiu banal, prea incarcat sau de prost gust.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top