Covoare de lana tesute manual, cu stil si bun gust

Specialisti sau nu, cand se vorbeste despre covoare de lana tesute manual, gandurile oricui se indreapta mai mult decat sigur catre un covor costisitor. Pentru ca la prima vedere, calitatea deosebita a texturii, particularitatea modelelor sau finisajele se oglindesc in preturile ?piperate? si inaccesibile afisate de vitrinele magazinelor de covoare lucrate manual.

 

Covoare de lana tesute manual. De ce sa le alegeti?

 

Pentru decorarea ambientelor, pentru transformarea lor intr-un mediu primitor si familiar, alegerea unor covoare de lana tesute manual a devenit o necesitate, spre care se orienteaza tot mai multi cumparatori.

 

Este adevarat ca o casa, o camera de hotel sau una de oaspeti nu pot functiona in absenta pieselor de mobilier. Insa amenajarea spatiilor interioare nu se sfarseste odata cu alegerea mobilei.

 

Nu este indeajuns sa va indreptati catre un magazin de mobila si sa achizitionati exemplarul cel mai ?pretios?. Aveti nevoie de o particularitate a design-ului, de ceva care sa-si puna amprenta pe propriul camin, cu stil si cu foarte mult bun gust.

 

Veti vedea ca incheiata etapa de aranjare a fiecarui detaliu si a fiecarui coltisor, lipseste ceva. Poate fi vorba despre o veioza, un tablou, despre o draperie sau poate despre un covor aparte. Toate sunt detalii in masura sa faca diferenta dintre propria locuinta si cea a altor persoane care au achizitionat, poate, aceleasi piese de mobilier.

 

Dar dintre toate elementele de design, unul sau mai multe covoare lucrate manual caracterizeaza cel mai bine o anumita incapere si un anumit coltisor al casei. Cu siguranta, un covor de lana tesut manual este accesoriul ce defineste in proportie de aproape 100 % stilul atribuit ambientului interior.

 

Un covor artizanal reprezinta elementul central ce atrage privirile locatarilor si ale vizitatorilor, devenind, se poate spune, punctul central sau zona de impact ce da valoare spatiului in care obisnuiti sa va petreceti o buna parte din timp.

 

Covoare de lana tesute manual. Caracteristici tehnice

 

Ne-am axat si pe categoria de covoare de lana tesute manual. Prin urmare, ne informam clientii in privinta caracteristicilor tehnice de care trebuie sa tina cont atunci cand selecteaza una dintre variantele prezente in vitrina acestui magazin de covoare:

 

 

  • Tipul firelor utilizate pentru confectionarea modelelor de covoare lucrate manual;
  • ┬áDimensiunile (latime, lungime, grosime) stabilite de casa producatoare de covoare;
  • ┬áPaleta cromatica disponibila (este posibila combinarea a doua sau a mai multor culori);
  • Calitatea finisajelor fata-verso si uniformitatea nodurilor create manual din fire de lana.

 

Covoare de lana tesute manual. Avantaje

 

Achizitionarea unor covoare lucrate manual va ofera o serie de avantaje:

 

 

  • Un covor lucrat manual este singurul in masura sa va puna in valoare nu numai restul pieselor de mobilier, ci si caminul, in ansamblu;
  • Toate covoarele noastre au o textura placuta la atingere, sunt moi si confortabile, perfecte pentru a pasi chiar si desculti;
  • Asa cum puteti remarca din finetea detaliilor si din varietatea de forme, culori, modele si stiluri, va oferim covoare lucrate manual ale celor mai prestigioase brand-uri;
  • Un astfel de covor de lana tesut manual, deosebit de rezistent, daca este ingrijit corect, devine o investitie ce-i va conferi casei un lux aparte, ce va dura de la o generatie la alta.

 

Indiferent daca sunteti tentati sa optati pentru carpete, covorase, mochete sau pentru covoare de lana tesute manual, in magazinele de pe internet veti gasi modele diversificate in functie de dimensiuni, stil sau de destinatia atribuita. Nu lasati sa zboare posibilitatea de a avea o adevarata opera de arta pe pardoseala fiecarei incaperi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top